Sorin Sergiu Chelmu promite revitalizarea economică a Județului Vaslui prin crearea de locuri de muncă

Sorin Sergiu Chelmu, candidatul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vaslui, și-a exprimat recent îngrijorarea cu privire la situația economică a județului într-o postare pe Facebook. Acesta a vizitat întreprinderea FEPA 74, cândva una dintre cele mai mari și faimoase din Vaslui și din întreaga Românie, și a subliniat necesitatea urgentă de a revitaliza industria locală.

Am avut plăcerea de a vizita una dintre cele mai mari și faimoase întreprinderi pe care le-a avut județul nostru și întreaga Românie: FEPA 74. Alături de mine, domnul Vasile Popa a subliniat un adevăr dureros: ‘Cum să nu fim pe primul loc în ceea ce privește șomajul în județul Vaslui atât timp cât ne-am îngropat toată industria?‘”, a declarat Sorin Chelmu în postarea sa.

Candidatul AUR a evidențiat că este inacceptabil ca o regiune cu un potențial atât de mare să fie lăsată în urmă și a subliniat importanța creării de locuri de muncă bine plătite pentru locuitorii județului. Chelmu a declarat că prioritățile sale includ aducerea românilor plecați peste hotare înapoi acasă și reconstrucția industriei locale.

Trebuie să aducem acasă românii noștri plecați peste hotare și să reclădim industria de care Vasluiul are atât de mare nevoie. Vă invit să susțineți acest proiect de revitalizare economică și să ne ajutați să aducem prosperitatea înapoi în județul nostru. Împreună putem face o schimbare reală!”, a adăugat Chelmu.

Apelul său vine cu doar câteva săptămâni înainte de alegerile din 9 iunie, când locuitorii județului Vaslui vor avea ocazia să-și exprime votul pentru viitorul lider al Consiliului Județean. Chelmu și-a încheiat mesajul cu un îndemn către cetățeni să participe la vot, considerând că acest act poate reprezenta primul pas către schimbarea reală de care județul are nevoie.

Promisiuni pentru un viitor mai bun

În cadrul politicilor AUR, crearea de locuri de muncă bine plătite este esențială, Chelmu promițând să transforme acest obiectiv în realitate dacă va fi ales președinte al Consiliului Județean Vaslui. Acesta consideră că revitalizarea economică a județului este posibilă printr-o colaborare strânsă între autorități, mediul de afaceri și cetățeni.

Sorin Sergiu Chelmu își propune să repornească motoarele industriei vasluiene, atrăgând investiții și stimulând inițiativele antreprenoriale locale.

Mesaj de speranță și mobilizare

În postarea sa de pe Facebook, Chelmu a transmis un mesaj de speranță și mobilizare către toți locuitorii județului Vaslui: „Împreună putem schimba această realitate! Votul vostru din 9 Iunie poate fi primul pas către revitalizarea județului nostru.

Chelmu încurajează locuitorii să-și exercite dreptul de vot și să susțină proiectul său de revitalizare economică, subliniind că doar printr-o implicare activă și colectivă se poate aduce o schimbare reală și durabilă în județul Vaslui.

Material realizat SC Ababei Online S.R.L. la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor – Alianța AUR Vaslui, CMF: 21240330

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *