Sorin Chelmu promite soluții pentru managementul gunoaielor în Vaslui

Sorin Chelmu, candidatul AUR pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vaslui, a declarat recent pe pagina sa de Facebook că problema gunoaielor este una dintre prioritățile sale principale și a subliniat nevoia urgentă de a găsi soluții eficiente pentru gestionarea acestora. Candidatul a exprimat angajamentul său ferm de a implementa un sistem de gestionare a deșeurilor care nu numai că va facilita colectarea corectă, dar va transforma și deșeurile în resurse valoroase pentru comunitate.

„Problema managementului gunoaielor este una majoră în județul nostru și trebuie să găsim soluții urgente și eficiente”, a spus Chelmu, subliniind că își dorește să aducă îmbunătățiri semnificative în modul în care deșeurile sunt tratate în regiune. Candidatul AUR a propus un plan ambițios care include extinderea infrastructurii de colectare a gunoaielor și transformarea acestora în energie electrică și termică, subliniind beneficiile pe care le-ar aduce aceasta comunității.

„Este foarte important să ajungă cât mai multe pubele către cetățeni pentru a asigura o gestionare corectă a gunoiului”, a adăugat el, explicând că o infrastructură adecvată este esențială pentru succesul inițiativei. „Cu ajutorul unei infrastructuri adecvate, putem transforma deșeurile în resurse valoroase, cum ar fi energie electrică și termică, benefice pentru comunitatea noastră.”

Sorin Chelmu și echipa sa se angajează să caute și să implementeze cele mai eficiente soluții pentru problemele legate de gunoi imediat după alegerile din 9 iunie. „După 9 iunie, alături de echipa mea, vom căuta și implementa cele mai eficiente soluții pentru a rezolva problemele legate de gunoi în județul Vaslui!”, a promis Chelmu. „Este momentul să acționăm responsabil și să construim un mediu mai curat și mai sănătos pentru noi toți!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *