Ciprian-Ionuț Trifan, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui, prezent la bilanțul activității Episcopiei Hușilor

Ciprian-Ionuț Trifan, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui, a participat la întâlnirea anuală a Consiliului Eparhial și a Adunării Eparhiale a Episcopiei Hușilor sub înaltul patronaj al P.S. Părintelui Episcop Ignatie.
Adunarea Eparhială a debutat cu Sfânta Liturghie de la Catedrala Episcopală ,,Sfinții Apostoli Petru și Pavel ” Huși și a continuat cu ședința de comunicări și dare de seamă desfășurată la Protopopiatul Huși.
La această întrevedere, la care au participat membrii clerici și laici, s-a analizat întreaga activitate social-misionară aferentă a anului 2023 și s-au aprobat proiectele specifice anului 2024.
„Între Consiliul Județean Vaslui și Episcopia Hușilor există o strânsă colaborare în derularea diferitelor parteneriate. Și anul trecut am implementat cu succes o serie de proiecte culturale și social-filantropice. De asemenea, consiliul județean susține prin finanțări nerambursabile activitățile tinerilor ortodocși, dar și refacerea unor biserici din cadrul episcopiei”, a spus Ciprian-Ionuț Trifan, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *